Over Foorz

Foorz is uw partner voor het leveren van geavanceerde technologieën en industriële automatisering. Wij begrijpen dat efficiëntie en productiviteit essentieel zijn voor uw bedrijf en daarom streven we ernaar om uw industriële processen te optimaliseren. Met onze expertise en ervaring als toonaangevend automatiseringsbedrijf helpen we u bij het verwezenlijken van uw automatiseringsdoelstellingen.

Foorz is een samenwerking tussen twee vooraanstaande bedrijven: PS Nederland en IACT. PS Nederland is gespecialiseerd in energieopslag, duurzame energie en elektrotechniek. Het bedrijf draagt bij aan de energietransitie en een groenere toekomst. IACT helpt bedrijven bij de optimalisatie van operationele processen en het verhogen van de efficiëntie en de productiviteit.

Foorz - Een team van vakspecialisten

Het team van Foorz bestaat uit 75 zorgvuldig geselecteerde vakspecialisten met uitgebreide kennis en ervaring in de branche. Met passie en toewijding ontwikkelen en implementeren zij innovatieve automatiseringsoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen.

Foorz - Over ons

Strategisch gelegen locaties

Om u de best mogelijke service te bieden, hebben we onze specialisten verdeeld over drie strategisch gelegen locaties: Nijverdal, Leek en Haaksbergen. Met onze aanwezigheid op deze locaties kunnen we snel en efficiënt reageren op uw vragen en behoeften. Ongeacht waar u zich bevindt, we zijn altijd dichtbij om u te ondersteunen.

Onze teams in Nijverdal en Leek staan bekend om hun uitgebreide expertise in industriële automatisering, variërend van verdelertechniek tot besturingstechniek en railkokersystemen. Met geavanceerde kennis op het gebied van hardware, software en systeemintegratie, worden op maat gemaakte oplossingen geleverd.

In Haaksbergen vindt u een team dat gespecialiseerd is in prototyping en innovatie en zeer bedreven is in de implementatie van geavanceerde software oplossingen en systeemontwerp. Door de nieuwste automatiserings-mogelijkheden te implementeren, kunnen de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van uw bedrijf worden verbeterd.

Pand Foorz

Wat maakt Foorz uniek?

Expertise en ervaring

Ons team van hoogwaardige professionals heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van automatisering. We hebben gewerkt aan diverse projecten en zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën in de branche. Deze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Klantgerichte benadering

Bij Foorz geloven we in het opbouwen van sterke en langdurige relaties met onze klanten. We luisteren naar hun specifieke behoeften, begrijpen hun bedrijfsprocessen en -doelen en passen onze oplossingen daarop aan. Door nauw samen te werken, zorgen we ervoor dat we oplossingen leveren die aan hun verwachtingen voldoen en waarde toevoegen aan hun bedrijf.

Volledige oplossingen

Foorz biedt een uitgebreid scala aan diensten en oplossingen op het gebied van automatisering. Ons streven is om onze klanten een geïntegreerde en naadloze automatiseringsoplossing te bieden, waardoor ze één betrouwbare partner hebben voor al hun automatiseringsbehoeften.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit staat bij Foorz hoog in het vaandel. We werken samen met gerenommeerde leveranciers en partners om hoogwaardige hardware en software oplossingen te leveren die voldoen aan de strengste industrienormen. Onze oplossingen zijn betrouwbaar en bieden langdurige prestaties, waardoor onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken en zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Ondersteuning en service

Bij Foorz leggen we de nadruk op de tevredenheid van onze klanten. Het is ons doel om uitstekende ondersteuning en service te bieden. Ons team staat klaar om technische problemen aan te pakken, vragen te beantwoorden en doorlopende assistentie te bieden. Daarnaast bieden we trainingen en opleidingen aan om ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal gebruikmaken van onze geavanceerde automatiseringsoplossingen.

Ontdek bij Foorz de perfecte oplossingen op het gebied van techniek.