Diensten

Systeem integrator

Foorz, als systeem integrator, kan een breed scala aan diensten en oplossingen bieden om organisaties te helpen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe systemen op basis van hun wensen.

Foorz Advies geven
Cobots | Fanuc_Bonvicini - Foorz

Cobots

Een cobot is een collaboratieve robot, dit betekend dat deze robot met mensen kan samenwerken zonder dat er een hekwerk nodig is. Cobots hebben ingebouwde veiligheidsmaatregelen zoals een veiligheidsstop. Op het moment dat er een onveilige situatie ontstaat stopt de cobot meteen de werkzaamheden.

Software ontwikkeling

Bij Foorz staan we klaar om uw ideeën om te zetten in passende oplossingen. Van software ontwikkeling tot automatiseringsoplossingen. We zetten onze expertise in om uw project te realiseren. Aan de hand van prototyping, conceptdesign, integratie en systeemontwerp brengen we uw visie tot leven.

Software ontwikkeling
Hardware ontwikkeling Foorz

Hardware ontwikkeling

Wij kunnen u voorzien van passende oplossingen op het gebied van verdeler- en besturingstechniek. Op basis van onze expertise en maatwerk voorzien onze specialisten u van een efficiënte circuitverdeling en hoogwaardige besturings-regelpanelen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen.