Hardware ontwikkeling

Ontdek de perfecte oplossingen voor uw hardware ontwikkeling. Bekijk hoe wij dit realiseren aan de hand van verdeler- en besturingstechniek. Dankzij onze expertise en maatwerk zorgen onze ervaren engineers voor een efficiënte circuitverdeling en hoogwaardige besturings-regelpanelen. Samen met u als klant realiseren we het ideale systeem dat voldoet aan strenge kwaliteitskeuringen.

Hardware ontwikkeling Foorz

Verdelertechniek

De verdeler is een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Bij Foorz begrijpen we dit als geen ander en weten we voor elke toepassing een passende oplossing te vinden. Een elektrische verdeler verdeelt elektrische stroom vanuit een voedingsbron naar verschillende circuits of belastingen in een elektrisch systeem. Deze circuits kunnen variëren in spanning, stroomsterkte en belasting, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw elektrische systeem. Bij het ontwerp van een circuitverdeling worden de juiste kabeldiameters, beveiligingsinrichtingen en schakelaars bepaald voor ieder circuit.

Bij Foorz werken we nauw met u samen om de verdeelsystemen te ontwerpen en samen te stellen. We luisteren naar uw wensen en eisen, zodat we een perfect eindresultaat kunnen realiseren. Onze ervaren engineers maken daarbij gebruik van specialistische calculatie- en engineeringssoftware. We assembleren de verdeelsystemen onder licentie van gerenommeerde A-merken zoals Eaton, Hager, Schneider Electric en ABB. Met bouwvormen variërend van 2 tot 4 en een maximale capaciteit tot 6300A, bieden we een breed scala aan keuzes. Dankzij ons slimme ontwerp vinden we altijd een passende oplossing voor uw project.

Foorz Industrial Engineering

Besturingstechniek

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van besturings-regelpanelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om machinebesturingen, klimaatbeheersingssystemen, procesinstallaties, transportsystemen of drinkwater- en afvalwaterinstallaties, wij leveren op maat gemaakte oplossingen met gebruik van hoogwaardige componenten.

Onze engineers ontwerpen alle systemen voor besturings-regelpanelen in-house met behulp van geavanceerde software zoals EPLAN en AutoCAD. Heeft u al een eigen systeem of  besturings-regelpaneel ontwikkeld? Lever ons de schema’s aan, dan regelen wij de realisatie. Uw wensen en eisen houden wij aan als uitgangspunt, zodat we een oplossing kunnen bieden die het meest geschikt is voor uw situatie. Naast hardware engineering verzorgen wij ook software engineering, zodat uw productieprocessen voorzien worden van een efficiënte besturing.

Foorz dienstverlening

Service hardware ontwikkeling

Als het verdeelsysteem of de besturings-regelpanelen gereed zijn, worden deze onderworpen aan strenge keuringen, zoals de NEN1010 en NEN-EN-IEC 61439. Elk systeem krijgt een keuringscertificaat zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Ontdek bij Foorz de perfecte oplossingen op het gebied van techniek.